Warning: memcache_connect(): Can't connect to 127.0.0.1:11211, Connection refused (111) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php on line 90

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 110

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
Toyota Verso- car intermittently won't start. - Car Care & Detailing - Get that Showroom Shine - Toyota Owners Club South Africa

Jump to content

  •  

Photo

Toyota Verso- car intermittently won't start.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 SueGoodman

SueGoodman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Toyota Model:Verso

Posted 04 August 2014 - 06:43 PM

Has anyone experienced that when they push the start button the car is dead? Yet the radio and electric windows still work. You can't start it with jumper cables, but starts quickly when you push start it. Any idea as to what it could be- battery or starter motor? Loose wire?

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users