Warning: memcache_connect(): Can't connect to 127.0.0.1:11211, Connection refused (111) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php on line 90

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 110

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/ips_kernel/classCacheMemcache.php:90) in /home/autoclubhub/public_html/applications/ipb/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
Engine tapping noise - Toyota Auris - Toyota Owners Club South Africa

Jump to content

  •  

Photo

Engine tapping noise


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Smurfy03

Smurfy03

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts
  • Toyota Model:2008 Auris 1.6rt

Posted 12 May 2016 - 05:04 PM

Hi guys, anybody know or experiencing issues with a tapping sound coming from the engine while idling and driving. It goes faster when you accelerate.
It's more noticeable in a parking lot and when you driving on the freeway next to the barrier....
Tried engine flush and so far after 2 services later still there kinda of annoying....
Any guidance will be appreciated.

Have something to contribute?

Sign in or register to start a topic...


Not what you're looking for?

Register now, we have a huge community of enthusiasts to answer any questions you might have



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users